Effektiv hantering av personskador och rehabilitering på Naprapath Östermalm”

På Naprapath Östermalm förstår vi vikten av snabb skadehantering och behandling av anställda. Våra korta väntetider garanterar minimal stilleståndstid och vi tror att tidig behandling och nödvändiga förändringar kan minska arbets- och idrottsrelaterad frånvaro avsevärt. Kontakta våra erfarna naprapater för att boka en tid redan idag.

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga vård och rehabiliteringsprogram för våra patienter. För att uppnå detta har vi etablerat partnerskap med kompletterande leverantörer. Dessutom har vi ett starkt samarbete med stora sjukförsäkringsbolag som Skandia, Falck Healthcare, SEB, If och DKV. Många anställda har också friskvårdsbidrag, som ActiWay, som kan utnyttjas på vår klinik på Östermalm.

För mer information eller för att boka in en telefonkonsultation är du välkommen att kontakta oss. Vår klinik på Östermalm är öppen mellan 8:00-17:00 och vi svarar snabbt på e-postförfrågningar. Praktiska parkeringsmöjligheter finns i närheten av vår adress på Östermalmsgatan 62, och tunnelbanestationen Stadion ligger i närheten.

Östermlam

Ekerö

Individuell behandling och rehabilitering av Med.Arbetarna Naprapaterna, Östermalm

Undrar du vad du kan förvänta dig av ett möte med en naprapat på vår klinik på Östermalm? Det är bara att besöka oss på bottenvåningen i vår lokal på Östermalmsgatan, så hälsar vi dig varmt och lyssnar på dina smärtproblem över en kopp kaffe om du föredrar det. Som naprapater börjar vi med en diagnos och använder oss av en grundlig medicinsk historia för att identifiera grundorsaken till din smärta. Därifrån samarbetar vi med dig för att utveckla en personlig behandlingsplan och ge en preliminär prognos och rehabiliteringsstrategi.

Vi lägger stor vikt vid individualiserad vård och tar hänsyn till dina unika omständigheter och problem. Vårt mål är att återställa full funktion och göra din vardag och träning smärtfri. Vårt yttersta mål är att du ska lämna vår klinik med en omfattande rehabiliteringsplan och en positiv syn.

I huvudsak är naprapatens roll att förebygga, utreda och rehabilitera funktionsstörningar och smärttillstånd i rörelseapparaten och stödorganen. Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa dig att återfå din funktion så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi strävar efter att hjälpa dig att upprätthålla en sund kroppsbalans genom träning och förebyggande behandling, och vi rekommenderar ofta ett återbesök för att se till att du förblir smärtfri och undviker eventuella bakslag. Under detta besök undersöker vi dina rörelsemönster och erbjuder proaktiv behandling för att hålla dig på rätt spår. Välj Med.Arbetarna Naprapaterna för expert behandling och rehabilitering av naprapati som är skräddarsydd för dina individuella behov.

Vi finns här för både mindre och medelstora företag och även segment inom industrisektorn vars anställdas arbetsuppgifter kan vara monotona och skapa muskelspänningar. Med vår manuella och ortopediska medicinska kompetens säkerställer vi våra patienters värdighet, integritet samt delaktighet den vård och behandling vi erbjuder. Du kan läsa mer om vad som händer dig som patient när du besöker oss under behandlingsfilosofi.

Våra samarbetspartners

Mikael Wallin

”Mycket professionellt och vänligt bemötande. Kompetenta. Rekommenderas varmt!”

Basick 50

”Räddare i nöden. Har hjälpt mig flera gånger vid ischisas musarm mm”

Martin Rönnow

Maria Engman Lyrén

Vilka är vi?

ANDERS GÖRANSSON

Leg. Naprapat. Examensår 1997. Grundare av Medarbetarna som funnits sedan 1996.

Ägaren till Medarbetarna har under åren utvecklat ett starkt fokus på idrottsmedicin och stötvågsterapi och har framgångsrikt byggt upp kliniken med denna inriktning. Dessförinnan arbetade han som naprapat för Hammarbys herrfotbollslag och fick värdefull erfarenhet av att behandla skador i extremiteterna, inklusive knän, axlar och fötter. Han har också fått utbildning i idrottsmedicin steg 2, stötvågsterapi, ergonomi och dry needling och undervisar regelbundet vid Naprapath University. Dessutom upprätthåller han sin egen kondition genom löpning och styrketräning.

EMELIE RYDÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2010. Började på Medarbetarna 2011.

Emelie är en mycket motiverad fysioterapeut som har en djup passion för löpning, crossfit, styrketräning och individuell träning. Efter att ha spelat handboll i 15 år har hon fått värdefull erfarenhet av att behandla skador relaterade till lagsporter. Hon tävlade även i fitness 2011. Emelie är utbildad inom flera specialområden, bland annat dry needling, idrottspsykologi, utvecklingspsykologi, chockvågsterapi och idrottsmedicin steg 2. Hon är också aktivt engagerad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatföreningen.

ERIK PILFALK

Leg. Naprapat. Examensår 2008. Började på Medarbetarna 2007.

Denna skickliga och effektiva naprapat har ett särskilt fokus på behandling av rygg- och nackskador. Han har spelat elitfotboll för lag som Hammarby i Allsvenskan och ägnar nu mycket tid åt tennis. Han tycker om att arbeta med träningsprogram både i rehabiliteringssyfte och för allmän konditionsträning. Dessutom har han fått utbildning i dry needling, chockvågsterapi och avancerade manipulationstekniker.

MARIA THALÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2007. Började på Medarbetarna 2011.

Maria är en erfaren naprapat med en stark bakgrund inom idrottsmedicin. Hon har arbetat som naprapat och fysikansvarig för herrarnas innebandy- och fotbollslag i sammanlagt 10 år. Dessutom är hon träningsinstruktör för löpare och har utvecklat specialiserade färdigheter i rehabilitering av idrottare. Hennes egen träningsbakgrund omfattar kampsport, golf och löpning.

Maria har fått utbildning inom flera områden, bland annat idrottsmedicin steg 2, stötvågsterapi, smärtlindring och kinesiologitape. Hon är också aktivt engagerad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatföreningen.