Effektiv hantering av personskador och rehabilitering på Naprapat Östermalm

På Naprapath Östermalm förstår vi vikten av snabb skadehantering och behandling av anställda. Våra korta väntetider garanterar minimal stilleståndstid och vi tror att tidig behandling och nödvändiga förändringar kan minska arbets- och idrottsrelaterad frånvaro avsevärt. Kontakta våra erfarna naprapater för att boka en tid redan idag.

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga vård och rehabiliteringsprogram för våra patienter. För att uppnå detta har vi etablerat partnerskap med kompletterande leverantörer. Dessutom har vi ett starkt samarbete med stora sjukförsäkringsbolag som Skandia, Falck Healthcare, SEB, If och DKV. Många anställda har också friskvårdsbidrag, som ActiWay, som kan utnyttjas på vår klinik på Östermalm.

För mer information eller för att boka in en telefonkonsultation är du välkommen att kontakta oss. Vår klinik på Östermalm är öppen mellan 8:00-17:00 och vi svarar snabbt på e-postförfrågningar. Praktiska parkeringsmöjligheter finns i närheten av vår adress på Östermalmsgatan 62, och tunnelbanestationen Stadion ligger i närheten.

Våra samarbetspartners

Mikael Wallin

”Mycket professionellt och vänligt bemötande. Kompetenta. Rekommenderas varmt!”

Basick 50

”Räddare i nöden. Har hjälpt mig flera gånger vid ischisas musarm mm”

Martin Rönnow

Maria Engman Lyrén