Med.Arbetarna: Erfaren i stötvågsbehandlingar för individuella rehabiliteringsprogram

På Med.Arbetarna har vi stor erfarenhet av stötvågsbehandlingar för att utveckla ett individuellt rehabiliteringsprogram och erbjuda olika behandlingsmetoder för att hjälpa dig att uppnå ett hälsosamt vardagsliv. Våra licensierade naprapater har över 15 års erfarenhet av idrottsrelaterade skador och kan erbjuda en undersökning och behandlingstid för dig.

Som en av de första klinikerna i Stockholm och Sverige att investera i den nya behandlingstekniken Shockwave eller chockvågsterapi, håller vi oss i framkant genom att investera i utbildning och den senaste utrustningen. Vår behandlingsmetod är väl beprövad och vetenskapligt bevisad, särskilt effektiv för överbelastningsskador av kronisk karaktär, såsom senor och stödjevävnad, samt muskelbesvär som triggerpunkter, med förbättring i 65-95% av fallen efter avslutad behandling.

Vi erbjuder stötvågsbehandlingar för en rad olika besvär, bland annat hälsporre eller plantar fasciit, hälsoskador, knäsmärta, löparknä, osteomyelit, axelsmärta, tennis- och golfarmbåge samt muskelsmärta. Vår chockvågsbehandling kostar 700 SEK per session och är en kraftfull icke-invasiv behandlingsmetod med praktiskt taget inga biverkningar om den utförs av en skicklig och erfaren terapeut.

Vi erbjuder även naprapatbehandling för 700 kr per session och idrottsmedicinsk genomgång för 1000 kr per session, båda tillgängliga för bokning online. På Med.Arbetarna strävar vi efter att ge effektiva och varaktiga resultat för våra patienter och undvika behovet av kirurgi och kortisoninjektioner när det är möjligt. Lita på att vi hjälper dig att uppnå en smärtfri och hälsosam livsstil.

Våra samarbetspartners

Mikael Wallin

”Mycket professionellt och vänligt bemötande. Kompetenta. Rekommenderas varmt!”

Basick 50

”Räddare i nöden. Har hjälpt mig flera gånger vid ischisas musarm mm”

Martin Rönnow

Maria Engman Lyrén